Pàgines

diumenge, 24 de març del 2013

Més de 160 persones assisteixen al Taller d’orquídies del Garden Gaià


Taller d'orquídies del Garden Gaià

Les orquídies van ser les protagonistes del primer taller de l’any 2013 organitzat pel Garden Gaià. Aquestes flors, que es caracteritzen per un punt d’exotisme, van generar molt interès entre els clients i clientes del Garden Gaià i ho demostra que més de 160 persones van participar en aquest taller, organitzat amb la col·laboració de Garden Massó, i que va ser gratuït. A més, tots els inscrits es van emportar un obsequi: un test i un saquet de terra adobada.

El taller el va impartir el prestigiós cultivador professional d’orquídies Josep Maria Butchosa, que va explicar les característiques i la història d’aquestes flors, el seu cultiu i com s’ha de tenir cura d’aquestes plantes perquè llueixin a la nostra casa i als nostres jardins. Després de l’exposició de Butchosa, es va obrir un torn de preguntes que es va allargar molt a causa de l’interès dels assistents.

Al nostre Facebook hem penjat fotografies del Taller d’orquídies. El proper taller de Garden Gaià es portarà a terme el proper 18 de maig i estarà dedicat a l’hort i l’hort ecològic. Ja us hi podeu inscriure al nostre Facebook o en persona a qualsevol dels nostres centres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada